Vandaag ben ik meer dan trots! Het begon met Babycarryaerobics 2011, toen bedacht ik dat de naam toch wel heftiger klonk dan ik in mijn hoofd had: low impact bewegingen met een baby in de draagdoek. Daardoor kwam ik uit op Babycarryworkout®. Omdat we dansen en sporten combineerden, kwamen we erachter dat dansdocenten en sommige ouders deze combinatie niet in een les wilden. Daarom besloten we Babycarrydance® te introduceren. 

Over al die namen heb ik goed nagedacht of ze wel pasten op wat ik wilde neerzetten. De Mbereko® een speciale sportdrager maak ik met liefde en daarmee ben ik steeds het verhaal gaan uitbreiden. Het logo ontwerpen was best grappig want mijn man dacht dat ik een grapje maakte. <3
Jeetje wat was dat pittig, mensen bij elkaar krijgen die toch wel geloofden dat dit ging werken. Ik kan me voorstellen dat je niet zo gauw onbekende dingen met je baby durft te doen. Toch de mama's die meededen gingen steeds vrolijk naar huis. De baby's vielen in slaap, leuke feedback kregen we.

Kijk de eerste publicatie 2012 via omroep west in Den Haag in

Ik besloot ook juist rustig aan te beginnen en ineens had de Negenmaandenbeurs ons gevonden. Dat was ook erg leuk want we moesten met een doel gaan oefenen met meer ouders uit het hele land. Een collega Estelle die ik heb leren kennen in 2014 tijdens de spinning les was gelijk enthousiast en is dat ook altijd gebleven. Wat ben ik dankbaar dat we nu meer locaties hebben in Nederland en België. Wat ben ik trots dat ondanks de uitdagingen, toch een aantal locaties het helemaal goed doen. Een voorbeeld hiervan is Iris, de Docent Babycarryworkout® en Babycarrydance® in de regio Twente.

Iris heeft ons verrast met meer dingen, naast het feit dat zij een bijzondere dansdocent is, maakt ze ook haar klanten ontzettend blij. Zij heeft tijdens haar opleiding veel onthouden en in het praktijk gebracht. Nu heeft deze locatie de lokale omroep bereikt. 

We hebben meer locaties en we gaan er meer blogs schrijven per locatie

Zie deze omroep over locatie Enschede. 

In november komen we op het nationale Televisie. We wachten af want Jan Versteegh wordt vader en de eerste volgende blog gaat hierover, dan kom je ook erachter dat wij juist het juiste adres zijn voor vrouwen en gezinnen met postnatale ongemakken

Stay tuned dus!.

Mijn naam is Melissa Budding 

Bedenker en eigenaresse BabycarryWorkout en Babycarrydance 

 

Laatste nieuws

Hoera onze locatie ...

Vandaag ben ik meer dan trots! Het begon met ...

TV opname Nieuwkoop BCW

In het kader van PAPA worden en zijn, ...

Mama masterclass 2017 ...

22 - 26 februari 2017 : Negenmaandenbeurs RAI ...

Groene Gezinsbeurs BCW ...

Op 1 oktober zijn we uitgenodigd op de Groene ...

Foto's 

Kalender

December 2021
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Contact

Scroll to top